KOKOSOVI ROŠČIĆI


 

Recept sa Coolinarike 🙂

POTREBNO JE:

45 dag glatkog brašna

1/2 praška za pecivo

20 dag kokosa

22 dag margarina

15 dag šećera

2 jaja

PRELJEV:

10 dag čokolade za kuhanje

10 dag bijele čokolade

6 žlice ulja

Margarin pomiješajte sa brašnom, praškom za pecivo, kokosom, šećerom i jajima. Zamijesite rukama. Umotajte tijesto u prozirnu foliju i stavite na 1 sat u frižider. Od tijesta oblikujte roščiće, poslažite na lim obložen papirom za pečenje i pecite na 180°C dok ne počnu poprimati boju, 10-ak min.

Otopite čokoladu za kuhanje sa 3 žlice ulja pa u nju umačite vrhove roščića. Ja sam htjela da mi dio roščića bude svijetli a drugi tamni, pa sam, isto kao i sa tamnom, bijelu čokoladu otopila sa 3 žlice ulja i umakala vrhove roščića.

Izvor: Coolinarika – kokosovi roščići

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.