Recept sa Coolinarike 🙂
POTREBNO JE:
45 dag glatkog brašna
1/2 praška za pecivo
20 dag kokosa
22 dag margarina
15 dag šećera
2 jaja
PRELJEV:
10 dag čokolade za kuhanje
10 dag bijele čokolade
6 žlice ulja
Margarin pomiješajte sa brašnom, praškom za pecivo, kokosom, šećerom i jajima. Zamijesite rukama. Umotajte tijesto u prozirnu foliju i stavite na 1 sat u frižider. Od tijesta oblikujte roščiće, poslažite na lim obložen papirom za pečenje i pecite na 180°C dok ne počnu poprimati boju, 10-ak min.
Otopite čokoladu za kuhanje sa 3 žlice ulja pa u nju umačite vrhove roščića. Ja sam htjela da mi dio roščića bude svijetli a drugi tamni, pa sam, isto kao i sa tamnom, bijelu čokoladu otopila sa 3 žlice ulja i umakala vrhove roščića.