KOKOSOVI ROŠČIĆI


 

Recept sa Coolinarike 🙂

POTREBNO JE:

45 dag glatkog brašna

1/2 praška za pecivo

20 dag kokosa

22 dag margarina

15 dag šećera

2 jaja

PRELJEV:

10 dag čokolade za kuhanje

10 dag bijele čokolade

6 žlice ulja

Margarin pomiješajte sa brašnom, praškom za pecivo, kokosom, šećerom i jajima. Zamijesite rukama. Umotajte tijesto u prozirnu foliju i stavite na 1 sat u frižider. Od tijesta oblikujte roščiće, poslažite na lim obložen papirom za pečenje i pecite na 180°C dok ne počnu poprimati boju, 10-ak min.

Otopite čokoladu za kuhanje sa 3 žlice ulja pa u nju umačite vrhove roščića. Ja sam htjela da mi dio roščića bude svijetli a drugi tamni, pa sam, isto kao i sa tamnom, bijelu čokoladu otopila sa 3 žlice ulja i umakala vrhove roščića.

Izvor: Coolinarika – kokosovi roščići

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s