BISKVIT:
7 jaja
7 žlica šećera
7 žlica brašna
1 žličica praška za pecivo
1 žlica ulja
NADJEV:
5 dl vrhnja za šlag
2 čaše voćnog jogurta sa jagodama
50 dag jagoda
Izmiksati jaja sa šećerom da postanu pjenasta. Zatim dodati ulje i brašno pomiješano sa praškom za pecivo. Izliti smjesu u veliki lim (od pećnice) obložen papirom za pečenje. Peći na 180°C 15-ak min. Izvaditi iz pećnice i još topli biskvit zajedno sa papirom za pečenje zarolati u vlažnu kuhinjsku krpu. Ostaviti da se ohladi. Kad je ohlađen, izravnati i maknuti papir za pečenje.
Izmiksati vrhnje za šlag. Polovicu dobivenog šlaga ostaviti sa strane (to će vam trebati za ukrašavanje) a u ostatak šlaga umiješati voćni jogurt. Time premazati biskvit.
Jagode očistiti, oprati i narezati na kockice. Poslagati ih po kremi (malo ostavite za ukras) i uviti u roladu.
Sa šlagom koji ste ostavili sa strane premazati cijelu roladu, ukrasiti pomoću slastičarske vrećice. Ukrasiti jagodama.