BISKVIT:
4 jaja
7 žlica šećera
3 žlice oštrog brašna
3 žlice gustina
1 prašak za pecivo
1 žlica kakaa
KREMA:
6 dl slatkog vrhnja
10 listića želatine
4 žlice šećera
1 vanilin šećer
25 dag jagoda
sok od 1/2 limuna
Istući bjelanjke sa 1 žlicom vode. Postupno dodavati šećer, pa žumanjke, brašno, gustin, prašak za pecivo i kakao. Peći na 180° 20-25 min.
Istući 4 dl slatkog vrhnja. Dodati mu 5 listića otopljene želatine i premazati po biskvitu.
Jagode zgnječiti štapnim mikserom, dodati im šećer, vanilin šećer i limunov sok. Istući preostalo slatko vrhnje i dodati u jagode. Zatim dodati i preostalu želatinu koju ste prethodno otopili. Staviti preko bijele kreme.
Ukrasiti čokoladnim listićima.