25 dag šećera
15 dag griza
15 dag kokosa
1 prašak za pecivo
3 čaše jogurta
2 dl vode
2 pudinga od vanilije
1 l mlijeka
5 žlica šećera
šlag
KORA: 15 dag šećera, griz, kokos i prašak za pecivo pomiješajte s jogurtom. Peći na 180° 20-25 min.
PRELJEV: prokuhati 10 dag šećera i 2 dl vode jednu minutu. Toplim preljevom preliti toplu koru.
KREMA: u mlijeku skuhati puding sa šećerom. Odmah preliti po kori. Kad se ohladi premazati šlagom
Recept je iz knjižice “Naši najljepši kolači” no ja sam ga malo prepravila po svom ukusu 🙂
Pingback: KREMŠNITA S KOKOSOM: Zanimljiva varijanta popularnog kolača – Pogledom praticu te i zauvijek voljecu te
Pingback: KREMŠNITA S KOKOSOM: Zanimljiva varijanta popularnog kolaca | http://receptidomacice.com