BISKVIT:
5 jaja
10 dag šećera
2 žlice kakaa
5 žlica glatkog brašna
1 prašak za pecivo
3 dag gustina
KREMA:
20 dag bijele čokolade
0,5 l vrhnja za šlag
Odvojiti žumanjke od bjelanjaka. Bjelanjke izmiksati sa 5 dag šećera. Žumanjke dobro izmiksati sa 5 dag šećera pa dodati kakao. Zatim lagano kuhačom dodati istučene bjelanjke. Na to dodati brašno, prašak za pecivo i gustin i lagano izmiješati kuhačom da se sve poveže. Izliti u veliki plitki lim (od pećnice) obložen papirom za pečenje. Peći na 180°C 15 min.
Kad je pečeno zarolati biskvit u vlažnu krpu.
Bijelu čokoladu otopiti na pari. Izmiksati vrhnje za šlag i u njega dodati otopljenu čokoladu. 1/3 kreme ostaviti sa strane. Preostalom kremom premazati biskvit i zarolati u roladu. Kremom koju ste ostavili sa strane premazati roladu.