About

Bok, ja sam Vlatka!
Uživam u izradi slastica, skupljam i isprobavam raznorazne recepte već godinama i želja mi je podijeliti ih sa vama 🙂

Ovaj blog je zbirka svih recepata koje sam isprobala i koji su se svidjeli mojim bližnjima i/ili meni 🙂

Dobrodošli!

Blog sam započela pisati u malom podstanarskom stančiću koji je imao minijaturnu kuhinju pa mi to nije baš pomagalo u stvaranju svega što bih si zamislila. Bilo je tu puno nedostataka počevši od najbitnijeg – nedostatka prostora pa sve do nedostatka nekakvih fensi pomagala, posuđa i drugih sitnica za kuhinju koje si nisam mogla priuštiti, a niti gdje smjestiti. Ali išlo je nekako 🙂 Stoga ne očekujte “umjetničke fotografije” jer na blogu su fotke uslikane mobitelom, a i nisam baš spretna u tome, bolje mi ide izrada slastica nego škljocanje fotićem 😉 Nadam se da će mi s vremenom i to tako dobro “ležati” kao i kuhanje pa će i slike biti bolje 🙂

Nadam se da ćete pronaći ovdje nešto što će vam se svidjeti i što ćete željeti isprobati. Pratite, lajkajte, komentirajte, sherajte, šaljite svoje slike da vidim kako je vama ispalo….. Svi komentari, pitanja, pritužbe, pohvale, ideje su dobrodošli…!

Ako želite nešto od sadržaja sa bloga objaviti na svojoj web stranici molim vas da me kontaktirate i u svom članku stavite link do mog recepta.

Kontaktirati me možete na: nestoslatko9@gmail.com

9 misli o “About

  1. Pingback: Mystery Blogger Award #2 – Jelena Pešić

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.